Veterinarku ubio ventilator na farmi svinja

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jul.2012, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veterinarku ubio ventilator na farmi svinja

Veterinarska tehničarka Jasmina P. (32) tragično je nastradala u nedelju pre podne na farmi svinja u Sečnju kada ju je usmrtio neobezbeđeni ventilator.

Kako je objavio novosadski Dnevnik, Jasmina je na farmi radila kao veterinarski tehničar i nedavno je dobila posao na farmi u Sečnju. Vetilator je, prema nezvaničnim saznanjima, u jednom trenutku devojku uhvatio za kosu i na taj način joj naneo teške telesne povrede, opasne po život.

Jasmina je sa otovrenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rana na glavi prevezena u zrenjaninski Urgentni centar, a odatle u Urgentni centar u Novom Sadu, gde je preminula od teških telesnih povreda, javlja Dnevnik.

Istražni sudija Osnovnog suda u Zrenjaninu Karolj Šmit potvrdio je za "Dnevnik" da je u nedelju obavešten o nesrećnom događaju. Šmit je dodao da je obavljen uviđaj i da je farmu u kojoj se dogodila tragedija obišao inspektor za zaštitu na radu.

Zrenjaninska policija privela je vlasnika sečanjske farme Z.I, kome je istražni sudija posle saslušanja odredio pritvor od 30 dana kako ne bi uticao na svedoke, a dalja istraga trebala bi da pokaže da li su bile preduzete sve mere bezbednosti na radu.

Okolnosti koje su dovele do tragedije i pogibije još se utvrđuju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.