Vesna Zmijanac ulazi na Farmu 7

Izvor: Blic, 03.Feb.2016, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Zmijanac ulazi na "Farmu 7"

Folk zvezda Vesna Zmijanac biće jedna od 24 takmičara najnovije sezone rijalitija "Farma".

Najnovija sezona popularnog rijalitija počinje 15. februara i trajaće 105 dana, a producenti popularnog šoua najavili su ozbiljan zaokret u koncepciji ovog projekta.

Umesto svađa i fizičkih okršaja, akcenat će u "Farmi 7" biti stavljen na poznate ličnosti koji se ne plaše da pokažu svoje emocije, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji takođe smeju da otkriju svoje životne probleme. Među novom ekipom VIP seljaka naći će se i kraljica narodne muzike Vesna Zmijanac.

Poznatoj pevačici ovo neće biti prvo iskustvo u rijalitiju, a pre nekoliko godina Zmijančeva je učestvovala u rijalitiju "Survivor" sa ćerkom Nikolijom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.