Vesna Zmijanac ponovo na Farmi!

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2016, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Zmijanac ponovo na Farmi!

Večeras je izbacivanje iz rijalitija Farma 7, a bivša učesnica, Vesna Zmijanac, vraća se na mesto zločina.

Jedan od učesnika Farme će večeras napustiti imanje, a da li će to biti Milan Đorđević Crni ili Nikola Lakić, odlučiće publika. A veliko iznenađenje večeras bilo je to što se Vesna Zmijanac vratila u rijaliti. Zapravo, ona se vratila u studio u Šimanovcima, gde sa voditeljkom Dušicom Jakovljević priča o svom iznenadnom odlasku sa imanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Da podsetimo, Vesna je prošlog četvrtka napustila imanje nakon žurke, kada je saznala da je njena ćerka Nikolija u drugom stanju. Vesna je rekla večeras kako nikad sebi ne bi oprostila da je ostala u rijalitiju i dodala kako je njena ćerka sigurno već znala da je trudna, ali da nije to htela da joj saopšti zato što je videla da ona želi da uđe na imanje.

Što se njenih bivših cimera tiče, za neke ima više lepih reči, za neke manje, ali se zadržala na Jeleni Golubović, za koju je rekla da je kao krpelj, jer voli da se za nekog zakači i da ne pušta, a Vesna nije to mogla da podnese.

 
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.