Vesna Rivas: Udvarači je saleću na svakom ćošku! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 31.Jul.2013, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Rivas: Udvarači je saleću na svakom ćošku! (Foto)

Bivša farmerka jedva je dočekala da se rijaliti završi, a sada kada se susrela sa udvaračima koji je napadaju sa svih strana, poželela je da se vrati na imanje.

Vesna Rivas je zasigurno jedna o najzapaženijih učesnika Farme 2013. Iako su je mnoge farmerke i farmeri prozivali na račun njene kilaže, izgleda da je baš to ono što privlači muškarce. Naime, Vesna sada ne može da se okrene a da je ne startuje neki gospodin. Ima i onih dosta mlađih, ali njih pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << vrlo brzo postavi na svoje mesto. Žustra kao što je bila na farmi, nema problema koji ona ne može da reši. Ipak, i njoj, kao i svakoj dami prija kada su oko nje muškarci koji joj laskaju, tepaju i ugađaju.


Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Ne može da se odbrani: Vesnu Rivas udvarači saleću sa svih strana!

Izvor: Svet, 01.Avg.2013, 10:09

Bivša farmerka jedva je dočekala da se rijaliti završi, a sada kada se susrela sa udvaračima koji je napadaju sa svih strana, poželela je da se vrati na imanje. Vesna Rivas je zasigurno jedna o najzapaženijih učesnika Farme 2013. Iako su je mnoge farmerke i farmeri prozivali na račun njene kilaže,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.