Vesna Rivas: Udarila sam Gocu jer me štipala po stomaku i grudima!

Izvor: Poznati.info, 09.Jun.2013, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Rivas: Udarila sam Gocu jer me štipala po stomaku i grudima!

Vesna Rivas izbačane je sa farme zajedno sa Gocom Božinovskom zbog fizičkog nasrtaja koji se desio. Pevačica je u veoma lošem psihičkom stanju i pokušava da dođe sebi nakon svega što joj sedesilo. Kaže da na farmi nema favorita, jer smatra da su svi koji su unutra ostali jako loši ljudi. Evo kako komentariše incident koji se sinoć desio:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<
- Udarala me je po miomima drapala. Kako je krenula, uplašila sam se da će me uhvatiti i za grudi. To su bile sekunde. Moj cilj je bio da je odgurnem, pa sam joj udarila šamar. Kada je krenula da mi vraća, ja sam nastavila.

Šta ćete ako vas neko tuži?

- Koliko znam, nema tužakanja iz rijalitija. Ono je zona sumraka i gledam samo da se sredim psihički.

Gocu ste nazvali droljom i kurvom. Da li stojite iza tih reči?

- Vređala me je žena koja je celog života svašta radila. Nema ko nije ispirao usta sa njom. Imala je muževa više nego ja frajera. Bolje da me neće nego da sam kao ona, pokretna magistrala. To su surove činjenice.

Poznati.info
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Vesna Rivas: Udarila sam Gocu jer me štipala po stomaku!

Izvor: Scandal.rs, 09.Jun.2013

Vesna Rivas izbačene je sa Farme zajedno sa Gocom Božinovskom zbog fizičkog nasrtaja. Pevačica je u veoma lošem psihičkom stanju i pokušava da dođe sebi nakon svega što joj se desilo. Kaže da na Farmi nema favorita, jer smatra da su svi koji su unutra ostali jako loši ljudi. Evo kako komentariše...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.