Vesna: Gurni kukuruz u ....! Ša: Ti si bolesna žena!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jun.2013, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna: Gurni kukuruz u ....! Ša: Ti si bolesna žena!

Svađe na Farmi ne samo da ne prestaju, nego su sve češće i "žešće". Najnovija razmena uvreda pala je između pevačice Vesne Rivas i repera Ša. Naravno, nešto "jača" je bila Vesna, koja je repera nazvala ološem i najvećom barončinom na imanju. Ša joj nije ostao dužan i između ostalog rekao "da je ona najveće zlo”.

Pas s maslom ne bi pojeo reči koje padaju na Farmi  

Svađa je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << počela kada je Vesna optužila repera da je dvoličan i da bi se “slizao sa bilo kim” ako bi od toga imao koristi. Ša je krunio klip kukuruza, pa je nekoliko zrna bacio na Rivasovu uz reči "Kokoško, evo ti kljucaj".

 

Vesna mu je naravno uzvratila:

- Gurni taj kukuruz u guzu, to je taman tvoja dimenzija (ponovivši to nekoliko puta)!

 

Reperova replika: “Beži od mene, sotono, ti si đavo, najveće zlo na ‘Farmi’. Da li znaš da si ti bolesna žena”.

 

I Vesna je nastavila sa uvredama: “Ti si najveća lažovčina, barončina, uličar, običan smrad i klošar”.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farma: Svađe sve žešće

Izvor: CrveniTepih.com, 06.Jun.2013

Svađe na Farmi ne samo da ne prestaju, nego su sve češće i “žešće”.Najnovija razmena uvreda pala je između pevačice Vesne Rivas i repera Ša. Naravno, nešto “jača” je bila Vesna, koja je repera nazvala ološem i najvećom barončinom na imanju. Ša joj nije ostao dužan i između...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.