Vesna Ćeranić: Ne dopada mi se kako se Nemanja ponaša prema Mileni

Izvor: S media, 04.Maj.2010, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Ćeranić: Ne dopada mi se kako se Nemanja ponaša prema Mileni

Povratkom Nikole Sarića Sajka na farmu, strasti na imanju su se ponovo uzburkale. Zato što je poletela u zagrljaj ovom pevaču, Milena Ćeranić je ponovo „popila“ crveni karton od Nemanje. Pevač, mlada zvezda „Granda“, uopšte nije štedeo reči i svoju devojku je nazivao pogrdnim imenima, psovao je, kritikovao i na kraju ponovo pljunuo.

Na takav stav uticalo je i to što se Milena jedva izvukla iz izbacivanja jer je dobila samo sedam odsto glasova podrške publike. Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je tada shvatio da nemaju podršku naroda.

- Dobila si malo glasova zato što si kreten, zato što psuješ. Ne umeš da se ponašaš, izigravaš budalu. Koja si ti glupača kada si dovela do toga da jedna „Grandova“ balerina ima više glasova od Milene Ćeranić. Ti mene uništavaš - nije štedeo reči Nemanja, a onda joj je prebacio i za Sajka.

- Šta se ti pozdravljaš s njim kada se on druži s Macom. Opet isto radiš. Kada budemo izašli, videćemo kojim ćemo putem ići. Srozala si nam ugled - besneo je Nemanja objašnjavajući Mileni da napolju više neće imati kome da peva, a onda ju je i pljunuo. Milena je samo ćutala i pokušavala da smiri situaciju.

- Ja tebe nikada ne bih pljunula, hvala ti - rekla je iznervirano.

Sve ovo kraj malih ekrana gledala je i Milenina mama Vesna koja smatra da Milena uopšte nije kriva.

Pevačica je potrčala Sajku u zagrljaj što je Nemanju iznerviralo

- Milena se normalno ponašala i iskreno se obradovala Sajku. Nije dala nikakav povod za ovakve Nemanjine reakcije. Ne znam šta je to kod Nemanje. Da li je iskompleksiran ili se plaši šta će ljudi i novinari da kažu, i pišu. Popio je i neku više, verovatno je i alkohol uticao, nema kontrolu. Ne znam samo zašto niko ne pominje da se izvinjavao, to uopšte ne prikazuju. Ne volim kada vidim da se neko na taj način obraća mom detetu, ali šta je - tu je, ja tog nekog nisam birala - kaže mama Vesna koja bi volela da Milena što pre izađe sa farme i da se ova ružna epizoda zaboravi.

- Iskreno se nadam da će Nemanja da je uzme za slugu i da će krajem nedelje da se vrati kući. To bih najviše volela - kaže Vesna Ćeranić.

Pored Nemanje, o Mileni nakon što je dobila mali broj glasova, ni ostali ukućani nemaju reči hvale. Mnogi su se okrenuli protiv nje, a prva je bila Maja Odžaklijevska koja je Nemanji direktno rekla da se njegova devojka veoma ružno ponaša.

- Znam da su rekli da je alapača, i to su sad njihove taktike. Milena se samo brani. Čovek u afektu može i da ubije, a ne da opsuje. To je stanje bez kontrole. Mada, sve je to nekako isforsirano od strane produkcije, prikazuju samo Milenine psovke. Ne znam zašto ne prikazuju i druge kada psuju.

Mnogi stanari smatraju da Milena nije za Nemanju i pričaju mu da je mnogo pogrešio što je ostavio Draganu za koju tvrde da je fina.

- Kakve veze ima da li će Nemanja da se vrati Dragani. Deca su mlada, imaju vremena do pedesete da biraju dok ne izaberu šta im odgovara - smatra Milenina mama.

S druge strane, Nemanjini roditelji uopšte ne žele da se prikazuju u javnosti, niti da daju bilo kakve komentare u vezi sa ponašanjem njihovog sina. Oni su još na početku „Farme“, kada se pokrenula priča da se Mileni navodno sviđa Sajko, gostovali u emisiji i tada su rekli da im Milena bruka i izluđuje dete, te da je on slep kod očiju i da ne primećuje kako ona loše utiče na njega. Od tada su se desile mnoge ružne stvari, a Nemanjini roditelji nisu želeli da se oglašavaju. Izvor: Blic.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.