Varnice među ženama: Farmerke se zakačile zbog golotinje! (video)

Izvor: Scandal.rs, 20.Mar.2016, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varnice među ženama: Farmerke se zakačile zbog golotinje! (video)

Vreme ručka je na farmi. Pojedini ukućani iskoristili su lepo vreme pa su izašli i ručaju napolju. Ipak, iako bi trebalo da za ručak vlada mir, ovoga puta nije tako. Nove varnice desile su se između Maje Milošević i Dušice Grabović. Povela se priča oko toga kako se devojke ponašaju na imanju, a Maja je imala svoj stav.

Katastrofalno ponašanje. Ja znam da pevam pa to i radim, onji koji ne znaju oni se svlače i pokazuju“, rekla je Maja, na šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je odmah odreagovala Grabovićeva koja se osetila prozvanom.

To je nešto na moj račun. Ja sam bre takva. Ja kući pred spavanje igram gola pred ogledalom sat vremena”, otkrila je detalje pevačica. Ipak, imala je i Maja šta da kaže.

Misliš da je tvoje ponašanje ovde na imanju lepo. Nije to je vulgarno. Stidiš li se svog ponašanja“, pitala se Maja, a dobila je i opdgovor.

Naravno da ne. Sve što radim radim i napolju, ja sam takva”, odgovorila je Dušica, a onda se tenzija smirila.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.