(VIDEO) NATAŠA VILAMA RAZVALJUJE VRATA ZADRUGE! Pokušava da pobegne iz rijalitija, evo šta više NE MOŽE DA TRPI!

Izvor: 011vodič.com, 19.Nov.2019, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NATAŠA VILAMA RAZVALJUJE VRATA ZADRUGE! Pokušava da pobegne iz rijalitija, evo šta više NE MOŽE DA TRPI!

Natašu Radan rešila je da pobegne iz Zadruge jer ne može više da trpi ponašanje ostalih zadrugara prema njoj.
 – Ja ovo više ne mogu da trpim. Ili me neko psuje, vređa, izmišlja stvari o meni, vređa moju porodicu. Želim da napustim rijaliti. Ne želim da pravim skandal, da preskačem, glupiram se. Platiću kaznu, otvorite mi vrata da izađem i potpišem i da idem – bila je uporna Nataša.
Radanova je provela skoro sat vremena pred kapijom, a potom je na sve načine >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pokušavala da pobegne. Otišla je do farme, a kako je videla da ne može da izađe, ona je uzela vile kojima je pokušavala da razvali vrata na Rajskom vrtu.



The post (VIDEO) NATAŠA VILAMA RAZVALJUJE VRATA ZADRUGE! Pokušava da pobegne iz rijalitija, evo šta više NE MOŽE DA TRPI! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.