VIDEO: Ludilo, farmeri sami sebe kažnjavaju!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Feb.2016, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Ludilo, farmeri sami sebe kažnjavaju!

najavljivali su da Farma 7 nosi mnoge novine, pa u skladu stim evo i novih pravila. Zadruga je, naime, farmerima predložila uvođenje novog pravila za kažnjavanje sluga, što su takmičari sa oduševljenjem prihvatili.

- Znate da gazdu morate da slušate. Posebno sluge moraju da slušaju, ali uvek se nađe neki nestašni farmer. Predlažemo da smislite deset kazni koje će gazda moći da koristi do kraja serijala za one >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji ga ne slušaju - predložila je Zadruga, a farmeri su se odmah "bacili" na smišljanje kazni.

Prva se javila Kristina Čanković.

- Pošto su svi ovde gadljivi, mislim da bi prava kazna bila da se gazdi peru noge, uz masažu i pedikir - predložila je balerina, ali njen predlog nije prihvaćen.

Čipi je predložio da gazda smisli kaznu koja će biti korisna za sve. Na primer, da kažnjeni sluga jedan dan svima donosi vodu i slično. Ovaj predlog je prihvaćen.

Na farmerima ostaje da u utorak smisle sve kazne, koje potom Zadruga mora da odobri da bi se iste sprovele u delo.

VIP seljaci će sigurno biti kreativni, a kazne će sigurno pljuštati u naredna četiri meseca!

Zadruga se kasnije oglasila još jednim pismom, kojim je podsetila farmere na stara pravila.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.