(VIDEO) Jelena je slomila Kristijanov krst! Evo kako je on reagovao na to

Izvor: Kurir, 12.Dec.2015, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Jelena je slomila Kristijanov krst! Evo kako je on reagovao na to

Kristijan Golubović je vrlo pobožan, pa nije ni čudo što je imao krst na krevetu rijalitiju "Farma", dok nije došla Jelena Golubović.

Ona je razgovarala sa prezimenjakom koji joj je pominjao koliko je bila gadna u prošloj sezoni i šta su sve gledaoci morali da trpe, a onda je ona sela na njegov krst i polomila ga.

"Morali su da gledaju tvoje je.anje s Čupom... A to su profesionalne ku.ve. Nemoj tu sje.aćeš mi krst. Pa gde si našla tu da sedneš", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je on i razočarao se njenom nespretnošću.

Publika nije navikla na ovako mirne reakcije Kristijana, pa je moguće da je Golubović odlučio da bude staloženiji nakon izbacivanja zbog nasilja i brzog vraćanja u rijaliti.

Pogledajte kako je Kristijan reagovao kad je Jelena Golubović polomila krst na njegovom krevetu!

Autor: EPK
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.