VESNA NE ZNA DA JOJ JE CERKA TRUDNA Evo zasto Nikolija krije najvecu tajnu od majke

Izvor: medio.rs, 12.Maj.2016, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESNA NE ZNA DA JOJ JE CERKA TRUDNA Evo zasto Nikolija krije najvecu tajnu od majke

Pevačica ni ne sluti da će postati baka, dok boravi u rijalitiju "Farma"

Dok Vesna Zmijanac provodi vreme na imanju u Lisoviću, i ni ne sluti da će postati baka, njena ćerka Nikolija Jovanović već je u petom mesecu trudnoće.

Nikolija i njen dečko Relja Popović zajedno su odlučili da sakriju ovu radosnu vest od Vesne, jer su znali da bi ona odustala od “Farme” zbog čega bi morala da plati veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << kaznu.

Printskrin: TV Pink

– Nikolija je samo svom dečku Relji Popoviću rekla da je trudna. Oboje su bili oduševljeni, a odluku da Vesni ništa ne pričaju zajedno su doneli. Vesna je već potpisala ugovor i odustajanje od “Farma” donole bi joj kaznu i penale koje bi morala da plati. Vesna bi i da je saznala za ćerkinu trudnoću na “Farmi” samo brinula, jer je Nikolija prošle godine već izgubila bebu – kaže izvor blizak pevačici za “Blic”.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.