VELIKI CRVENI OŽILJAK: Tamara Đurić pokazala mesto operacije na koži (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI CRVENI OŽILJAK: Tamara Đurić pokazala mesto operacije na koži (FOTO)

Da li je nam je trebalo da ovo vidimo?

Poznata učesnica šeste sezone "Farme" Tamara Đurić doživela je ovog proleća pravu dramu kada su joj se izlili akva-fileri kojim je uvećala zadnjicu, a zbog toga je blizu dva meseca provela u bolničkoj postelji.

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Aug 25, 2017 at 3:33am PDT

Pošto su se naši stručnjaci prvi put suočili sa ovakvom vrstom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zdravstvenog problema, tada su u pomoć su pozvali inostrane specijaliste koji su izvršili tešku operaciju od koje se Tamara uspešno oporavlja.

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Aug 21, 2017 at 1:06pm PDT

Nažalost, tragova silnih intervencija i ozbiljnih komplikacija koje su joj ugrozile život nije uspela da se reši.

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Aug 28, 2017 at 3:21am PDT

Đurićeva je objavila fotografiju u kupaćem kostimu koji nije uspeo da prikrije ogromne masnice i ožiljke koje ima na zadnjici, a očigledno je da je tragovi ozbiljnih intervencija nisu omeli da se posle višenedeljnog traumatičnog perioda konačno opusti i nađe spas od tropskih vrućina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŠLA U DEVETI MESEC: Ovako Jovana Joksimović IZGLEDA u trudnoći - KOMENTARI PLJUŠTE nikad jače!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2017

Šta vi kažete na ovo??..Voditeljka i supruga muzičara Željka Joksimovića, Jovana u septembru bi trebalo da rodi blizance...Kako se spekuliše, Jovana nosi dve devojčice a kako se zbog trudnoće sa malih ekrana povukla pre nekoliko meseci, mnoge zanima kako sada izgleda...VELIKI CRVENI OŽILJAK:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.