Uzbuna na Farmi: Kristina htela da preskoči ogradu, Natalija je sprečila u bekstvu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 19.Mar.2016, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzbuna na Farmi: Kristina htela da preskoči ogradu, Natalija je sprečila u bekstvu! VIDEO

Kristina Čanković noćas je napravila pravu dramu na Farmi, kada je odlučila da spakuje stvari i pobegne sa imanja. 

Naime, Krisina se na Farmi razbolela, a niko od učesnika nije hteo da joj pomogne, već su se pravili kao da nije tu. Balerinu je veoma rastužila ta situacija, te je odlučila da spakuje stvari i napusti imanje u Lisoviću. Iako su pokušali da je odgovore ona je došla do ograde, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je u tom trenutku pritrčala Natalija koja je ipak ubedila da to ne učini.

"Nemoj da plačeš, nemoj da sikiraš mamu, decu. Nemoj da te Kiki gleda. Doktorka nije tu, dovešće je. Nemoj da si tako sebična. Smiri se. Moraš, moraš zbog Kikija i Luke. Uvek mi možeš da mi se obratiš", pokušala je Natalija da je uteši.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.