Miki upao u kockarske dugove

Izvor: Blic, 04.Sep.2013, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miki upao u kockarske dugove

Prva rialiti zvezda Miki Đuričić u „Farmu“ je ušao da bi zaradio novac i vratio svoje kockarske dugove. Nije poznato koliki su tačno njegovi dugovi, ali se pominje i nekoliko desetina hiljada evra.

Kockarsku strast Miki je pokušao da eliminiše na razne načine, ali čim dođe do malo novca, on seda za kockarski sto ili popunjava tikete u kladionici.

- Miki je dobar momak, ali voli da se kocka i to ga upropaštava. Svaki posao kojeg se dohvati zbog kocke napusti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao što gubi i prijatelje. Pozajmljuje novac toliko da ni sam ne zna kome koliko duguje. On, ipak, žarko želi da se otarasi dugova i zato je i prihvatio da uđe u „Farmu“ jer je proračunao da će honorarom pokriti sva svoja dugovanja - kaže Mikijev blizak prijatelj.

Da nevolja bude veća, Miki će po izlasku iz „Farme“ najverovatnije ostati i bez voditeljskog posla u produkcijskoj kući „Emoušn“ i sav honorar od „Farme“ uplatiti na račun svoje matične kuće jer je samovoljno otišao na imanje u Lisoviću, kršeći ugovor s poslodavcem.

- Miki je sedam dana pre početka „Farme“ došao u „Emoušn“ i rekao čelnicima produkcije da je dobio ponudu da za honorar od 25.000 evra uđe u „Farmu“ kao najveće iznenađenje šou-programa. Nije tražio nikavo odobrenje od šefova, već je to samo predočio kao činjenicu. Posle nekoliko dana opet je došao kod njih i rekao da neće ići na farmu - navodi izvor blizak produkciji „Emoušn“.

Kad su ga videli u rialitiju, ljudi iz „Emoušna“ ostali su zatečeni jer od utorka na TV „Prva“ kreće Mikijeva emisija „Moja velika svadba“.

- Mikiju je bolje da u „Farmi“ ostane što duže jer će sve što bude zaradio morati da plati produkciji - kratko je poručio Goran Stamenković, prvi čovek „Emoušna“.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miki upao u kockarske dugove

Izvor: Dzungla.org, 04.Sep.2013

Prva rialiti zvezda Miki Đuričić u „Farmu“ je ušao da bi zaradio novac i vratio svoje kockarske dugove. Nije poznato koliki su tačno njegovi dugovi, ali se pominje i nekoliko desetina hiljada evra. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Preti mu i tužba od “Emotiona”: Miki u dugovima zbog kocke, na Farmu ušao za 25.000 evra!

Izvor: Svet, 04.Sep.2013

Prva rialiti zvezda Miki Đuričić u “Farmu” je ušao da bi zaradio novac i vratio svoje kockarske dugove. Nije poznato koliki su tačno njegovi dugovi, ali se pominje i nekoliko desetina hiljada evra. Kockarsku strast Miki je pokušao da eliminiše na razne načine, ali čim dođe do malo novca,...

Nastavak na Svet...

Miki na Farmi da bi vratio kockarske dugove!

Izvor: Press, 04.Sep.2013

Miki Đuričić ušao je na Farmu da bi zaradio novac i vratio svoje kockarske dugove! Nije poznato kolika je visina dugova, ali se pominje i nekoliko desetina hiljada evra.. Kockarsku strast Miki je pokušao da eliminiše na razne načine, ali čim dođe do malo novca, on seda za kockarski sto ili...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.