U rijalitiju bio sa Kaćom Grujić, posvetio se privatnom biznisu, a sada čeka dete sa OVOM lepoticom

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2023, 08:20

U rijalitiju bio sa Kaćom Grujić, posvetio se privatnom biznisu, a sada čeka dete sa OVOM lepoticom

Promenio život iz korena nakon "Farme"...

Boris Stamenković bio je učesnik rijaliti programa "Farma 5", 2013. godine, a tada se publici predstavio kao maneken.

U rijalitiju je ostao do samog kraja, a njegovo učešće obeležila je veza sa popularnom pevačicom Katarinom Grujić.

Boris i Katarina, nastavili su svoju ljubavnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << romansu i nakon rijalitija, ali to je trajalo samo godinu dana. Nakon toga, 2015. godine,  maneken je stavio tačku na odnos, ali i na rijaliti, te se potpuno povukao iz medija.

Iako se fizički izgled, Stamenkovića, večito komentarisao, i privlačio je pažnju mnogih osoba ženskog pola, on je i na modnu pistu odlučio da stavi tačku, i posvetio se privatnom biznisu. Kao diplomirani stomatolog, otvorio je svoju ordinaciju, a ordinaciju posećuju brojne javne ličnosti.

Dok je Katarina i nakon toga imala veze, ali i uplovila u brak sa fudbalerom Markom Gobeljićem, Boris je jedno vreme ljubav vešto krio, a onda pokazao i da je uplovio u vezu sa atraktivnom Milanom Kozarev, koja na društvenim mrežama često podeli slike sa stomatologom i ne krije koliko je ponosna na njega.

Pored toga, ljubavni par je otkrio da će se uskoro ostvariti kao roditelji, a sudeći po Mileninim objavama u uskim haljinama, sa stomakom u prvom planu i opisima fotografija na društvenim mrežama, može se naslutiti da čekaju devojčicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.