Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2012, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U mlijeku nađeni kancerogeni aflatksini

LjUBLjANA - U mlijeku sa nekoliko farmi u Sloveniji pronađeni su tragovi kancerogenih aflatoksina, te je mlijeko moralo da bude uništeno, a veterinarska uprava ispituje da li je dio dospio u prodaju, javljaju slovenački mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kancerogeno mleko u Sloveniji

Izvor: Blic, 20.Jan.2012

U mleku sa nekoliko farmi u Sloveniji pronađeni su tragovi kancerogenih aflatoksina, to mleko je moralo da bude uništeno, a veterinarska uprava ispituje da li je deo dospeo u prodaju, prenose slovenački mediji..."Do sada je uništeno nekoliko hiljada litara mleka. Šteta je velika, ali je zdravlje...

Nastavak na Blic...

Kancerogeno mleko u Sloveniji

Izvor: Radio 021, 21.Jan.2012, 11:09

U mleku sa nekoliko farmi u Sloveniji pronađeni su tragovi kancerogenih aflatoksina, to mleko je moralo da bude uništeno, a veterinarska uprava ispituje da li je deo dospeo u prodaju, prenose slovenački mediji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.