U Srbiji sam balija, a u Bosni Srbenda

Izvor: Press, 03.Jul.2010, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sam balija, a u Bosni Srbenda

Dragan Marinković Maca, vicešampion „Farme", poručuje da nikad neće zakopati ratne sekire sa Milošem Bojanićem! U intervjuu za Press Maca kaže da sebe ne smatra večitim gubitnikom u rijaliti-programima i da je zadovoljan učešćem u Pinkovom šouu
- Zadovoljan sam i ne kajem se ni zbog čega. Učešće u rijalitiju može da bude kontraproduktivno za karijeru, ali po moju nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bilo. Sada mi se vraća osmeh na lice, punim baterije i akumuliram toplu reč i zagrljaje.
Šta posle svega misliš o Bojaniću?
- Ja ni u čiju privatnost ne ulazim i ne volim kada neko pokuša da uđe u moju privatnost i moj džep. Čovek je makijavelista i stojim iza svega što sam rekao. Posle svega, ne bih mu pružio ruku, jer su naš način života i stavovi dijametralno suprotni.
Kako komentarišeš Bojanićeve izjave da si bio na strani „Zelenih beretki"?
- Rastao sam u višenacionalnoj sredini i ne volim da se vređamo na taj način. Ne bih raspravljao o tim navodima, jer sam pacifista, čist i neokaljan. Ljudi kao on me ovde nazivaju balijom, a maliciozni u Sarajevu me zovu Srbenda. Nemam šta da pričam sa ljudima koji su ostrašćeni.
Smatraš li da si svađama pomogao Bojaniću da pobedi?
- Nisam mu ja davao krila. Čak sam pokušavao da ga smirim kada je počeo da me naziva propalim glumcem. Spletom okolnosti on je od nefavorita postao favorit.
Nazivaju te večitim gubitnikom, budući da je ovo treći šou u kom nisi pobedio.
- Prvi put sam ušao da bih se probio na ovdašnje tržište. Drugi i treći put razlog je isključivo bio novac. Prvi put sam bio razočaran jer nisam pobedio, ali druga dva puta nisam ni pomislio na to. Tad sam bio pametan, pa sam se ugovorom obezbedio. Ne smatram sebe gubitnikom.
Priča se da ćeš raskinuti ugovor sa „Emoušnom" i da ćeš preći na Pink.
- To nije istina. Možda zbog bradice podsećam na italijanske fudbalere, a u toku je prelazni rok. Sada je sezona praktično gotova, a ide jesen, pa ćemo videti šta će biti.
Firčiju prete. Da li se i ti bojiš za bezbednost?
- Hvala bogu, nisam imao pretnji. Treba svi da spuste loptu, i publika i farmeri. Postoji mnogo bezazleniji način da se sve reši. Ja, na primer, u ovom intervjuu nikoga nisam uvredio, samo sam rekao svoje stavove, i to argumentovano.
Ko ti je najviše nedostajao dok si bio u rijalitiju?
- Porodica, sin Lav, devojka Tijana, koja je u sedmom mesecu trudnoće... U šou sam ušao da bih opremio dečju sobu. Dogovorili smo se da i ja i ona podnesemo žrtvu.    

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.