U RIJALITIJIMA ZARADILA SKORO 200.000 EVRA EVO U KAKVOM STANU ZIVI JELENA GOLUBOVIC

Izvor: medio.rs, 02.Feb.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U RIJALITIJIMA ZARADILA SKORO 200.000 EVRA EVO U KAKVOM STANU ZIVI JELENA GOLUBOVIC

Dvostruka pobednica rijaliti šoua "Farma" i drugoplasirana u rijalitiju "Parovi" Jelena Golubović živi u stanu u Karađorđevoj ulici u Beogradu sa majkom Svetlanom i bakom Cakom.

Iako je zaradila skoro 200.000 evra učešćem u rijaliti programima, ona ne živi u nekom luksuznom prostoru, ali je njen dom pun vedrine, pozitivne energije i ima "dušu". Prošle godine skandalozna rijaliti zvezda ugostila nas je >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << na večeri u svom domu, a uz širok osmeh i lepo raspoloženje pokazala je sve prostorije njenog doma. Poznata rediteljka tom prilikom priznala nam je da joj je omiljeni kutak u stanu onaj u kojem drži knjige. Poznato je da je rediteljka veoma načitana i veliki ljubitelj knjiga, te nas ovo nije uopte začudilo.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.