Tvrde da su samo drugari: Miloš i Gabrijela zajedno u provodu (foto)

Izvor: Svet, 14.Jan.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvrde da su samo drugari: Miloš i Gabrijela zajedno u provodu (foto)

Iako tvrde da su samo dobri drugari, Gabrijela Pejčev i Miloš Radičević puno vremena provode zajedno posle završetka rijalitija “Farma
Gabi i Miloš nedavno su gostovali u jednoj emisiji, gde su oboje demantovali da su u vezi. No, njihove fotografije na društvenim mrežama pokazuju da su pevačica i maneken veoma bliski, navodi alo.rs.
Čak su i Pravoslavnu Novu godinu slavili zajedno, a pridružio im >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se i Vlada Stanojević.
Šta vi mislite, da li su Gabi i Miloš zaista uplovili u vezu posle “Farme”?

A photo posted by Gabi Sade Pejchev (@gabrijela_pejchev) on Jan 14, 2016 at 7:52am PST



A photo posted by Gabi Sade Pejchev (@gabrijela_pejchev) on Jan 13, 2016 at 3:19pm PST

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tvrde da su samo drugari: Miloš i Gabrijela zajedno u provodu (foto)

Izvor: Scandal.rs, 14.Jan.2016

Iako tvrde da su samo dobri drugari, Gabrijela Pejčev i Miloš Radičević puno vremena provode zajedno posle završetka rijalitija “Farma”..Gabi i Miloš nedavno su gostovali u jednoj emisiji, gde su oboje demantovali da su u vezi. No, njihove fotografije na društvenim mrežama pokazuju da su...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.