Tužilac traži zabranu emitovanja Farme

Izvor: Studio B, 06.Nov.2015, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilac traži zabranu emitovanja "Farme"

Opštinski javni tužžilac u Mladenovcu Dragan Jovanović uputio je zahtev Radiodifuznoj agenciji za zabranu emitovanja rijalitija "Farma".

Tužžilac u zahtevu traži da se realizacija "Farme" zabrani u roku od 48 časova, a odgovor RDA može da se očekuje u toku sledeće sedmice, preneo je Blic.

Blic dodaje, da je po nalogu tužžioca Jovanovića, juče u Barajevu u policiji saslušan jedan od učesnika tog rijalitija Kristijan Golubović, a zbog ugrožavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sigurnosti drugih učesnika Maje Nikolić, Alena Mukulića i Radeta Lazića, kao i sumnje da je Jeleni Milošević naneo teške telesne povrede.

Goluboviću je Viši sud u Beogradu pre nekoliko dana odložio izdržavanje kazne zatvora od osam godina na koju je osuđen zbog trgovine drogom.

Izvršenje kazne je odloženo do 5. januara 2016. godine, jer Golubović mora da ispuni ugovorne obaveze koje je preuzeo u odnosu na rijaliti "Farma".

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.