Tužba zbog Farme?

Izvor: Mondo, 09.Okt.2016, 07:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužba zbog Farme?

Na imanju su se voleli, pa svađali, a sada će "vezu" nastaviti na sudu?

Foto: YouTube

Pevač Miki Mećava najavio je tužbu protiv rediteljke Jelene Golubović, dvostruke pobednice Farme.

Fanovi tog rijalitija pamte da su između njih dvoje sevnule varnice, iako je Miki oženjen, ali je sve ubrzo pošlo nizbrdo i počeli su da se svađaju. Vrhunac sukoba bio je kada je Jelena polila Mikija vrelom tečnošću samo nedelju dana pred finale rijalitija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
On je sada za "Alo" rekao da razmatra da je tuži, jer je čuo da je "puna k'o brod".

"Zadruga me nije odvela kod lekara, pa mi je posle rijalitija postavljena dijagnoza opekotina drugog stepena. To važi dve godine, i mogu da je tužim kad hoću, taman i meni da da neke pare", rekao je on tom listu.

Jelena je odgovorila u svom fazonu.

"Dosadno mu je sa tom njegovom ženom, a nije imao hrabrosti da me zove i izvini se, pa sada pokušava na sve načine da stupi sa mnom u kontakt, makar i preko suda", rekla je ona.

Podsetite se samo jedne u nizu prepirki.



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.