Trudna Vendi?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2010, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudna Vendi?

Najintrigantnija učesnica treće sezone rijaliti šoua „Farma“ ostavila je bez teksta produkciju kad je u petak uveče zatražila testove na trudnoću, piše ''Kurir'', pozivajući se na izvor iz produkcije ovog rijalitija.

Vendi je, kako list navodi, pola sata pre ponoći banula u zadrugu sa zahtevom da joj se hitno obezbede testovi za trudnoću.

- Nije nam poznato da li je pevačica trudna, ali poslednjih nekoliko dana žali se pojedinim ukućankama da joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << menstruacija već uveliko kasni. Koliko znamo, seks na „Farmi“ nije imala, pa je vrlo moguće da se to desilo neposredno pred njen ulazak na imanje. Dobila je tri testa, kako bi mogla da ponovi testiranje ukoliko se njene sumnje obistine, kaže izvor ''Kurira''.

Da li je Vendi zaista trudna, saznaćemo u narednim danima, a mi smo napravili spisak potencijalnih trudnica!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.