Tri sela sutra bez struje

Izvor: juGmedia, 22.Okt.2018, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri sela sutra bez struje

Zbog priključenja trafostanice 10/0,4 kV „Farma“ u Pertatu, u utorak 23. oktobra od 10 do 12 sati bez struje će biti stanovnici u selima Bošnjace, Pertate i Ćenovac.

Pogon „Elektrodistribucije Lebane“ se ovom prilikom izvinjava svim svojim korisnicima koji će zbog planiranih radova ostati bez napona.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Šest sela i četiri ulice sutra bez struje

Izvor: juGmedia, 22.Okt.2018

Zbog  radova ekipa „Elektrodistribucije Leskovac“ u utorak 23. oktobra od 8 do 14 sati bez struje će biti stanovnici u Bulevaru Nikole Pašića od broja 15 do broja 44, u ulici Dimitrija Tucovića broj 122 i ulici Milana Toplice broj 14 i broj 26 u Leskovcu, a od 9 do 12 sati struje neće biti...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.