Topalko ostavio ženu?! Živi sa upola mlađom devojkom!

Izvor: Scandal.rs, 27.Sep.2014, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Topalko ostavio ženu?! Živi sa upola mlađom devojkom!

Pevač Milan Topalović Topalko važio je porodičnog čoveka koji je gledao da svo svoje slobodno vreme provede sa ćerkom i ženom skriven od očiju javnosti, a vest da se razvodi odjeknula je prvi put pošto je izašao sa “Farme”, a sve zbog “intimnih trenutaka” s poznatim farmerkama. Nakon nekoliko nedelja tu vest je demantovala njegova supruga, koja je izjavila da voli to što je njen muž “mačo men”.

Od >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << tada o njemu nije bilo mnogo priča u medijima, što ne znači da to nije bilo zatišje bred buru, jer kako naš dobro obavešteni izvor tvrdi, poznati pevač nedavno je napustio kuću u kojoj je živeo sa ženom i ćerkom i preselio se na drugu adresu i to sa upola mlađom devojkom.

Izvor: Pulsonline

Foto: Promo

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Topalko-ostavio-zenu-zbog-upola-mladje

Izvor: medio.rs, 27.Sep.2014

A oduvek je važio za porodičnog čoveka..Pevač Milan Topalović Topalko važio je porodičnog čoveka koji je gledao da svo svoje slobodno vreme provede sa ćerkom i ženom skriven od očiju javnosti, a vest da se razvodi odjeknula je prvi put pošto je izašao sa "Farme", a sve zbog "intimnih trenutaka"...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.