Tina Ivanović šalje muža na “Farmu 6″

Izvor: Svet, 16.Avg.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tina Ivanović šalje muža na “Farmu 6″

Tina Ivanović neće biti jedina u svojoj kući koja može da prepričava dogodovštine s “Farme“, uskoro će u tome moći da joj se pridruži i muž Zvezdan Anđić.
Naime, kako Kurir saznaje, njen životni saputnik i menadžer će biti jedan od učesnika šeste sezone rijalitija koji startuje na televiziji Pink 1. septembra. U trku za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nagradu od 50.000 evra ući će i maneken iz Beča Rade Lazić, a poziv je dobila i pevačica Ivana Šašić iz Šapca, koju su početkom godine nepoznati mladići pretukli ispred njenog strana i polomili joj vilicu.
“Produkcija je potpisala ugovore sa desetak takmičara, među kojima je Tinin muž. Što se tiče Šašićeve, ona još nije sigurna hoće li moći da učestvuje u rijalitiju. Inače, producenti očekuju da ispriča kako su joj napadači polomili vilicu”, kaže Kurirov izvor.

Zvezdan je potvrdio ova saznanja:
“Dobio sam poziv od Pinka. Nisam siguran hoću li moći da učestvujem u takmičenju zbog nekih privatnih razloga. Spreman sam i znam šta me očekuje. Tini nije bilo svejedno kad je čula da su me pozvali jer dobro zna koliko je teško i kakvi me izazovi očekuju u “Farmi“. Ona je već kroz sve to prošla.”
Tina Ivanović bila je učesnik treće sezone takmičenja, a napustila ga je zbog bolesti oca. Nekoliko dana pre nego što je pokupila svoje stvari imala je žestok okršaj s Vendi. Zbog svega toga ona najbolje može da posavetuje muža kako da se ponaša kad postane stanovnik imanja u Lisoviću.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tina Ivanović šalje muža na “Farmu 6″

Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2015

Tina Ivanović neće biti jedina u svojoj kući koja može da prepričava dogodovštine s “Farme“, uskoro će u tome moći da joj se pridruži i muž Zvezdan Anđić...Naime, kako Kurir saznaje, njen životni saputnik i menadžer će biti jedan od učesnika šeste sezone rijalitija koji startuje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.