Tijana Vučetić – Petrojka Biografija

Izvor: Poznati.info, 20.Mar.2013, 05:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Vučetić – Petrojka Biografija

Tijana Vučetić – Petrojka je pevačica i glumica koja je široj javnosti postala poznata nakon prikazivanja TV Serije “Selo gori, a baba se češlja” gde je glumila Petrojku, devojku “Sina Dragana”.

Rođena je 1979. godine.

Pošto je Tijani pevanje prva ljubav, i susret sa režiserom poznate serije Radošem Bajićem se desio na jednom humanitarnom koncertu. Ona je kako je rekla prišla da se sa njim upozna, a on joj je odmah ponudio ulogu. Nekoliko puta je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << pevala na humanitarnim koncertima koji su organizovali Dobrivoje Budimirović Bidža i Raka Radović, političar i bivši učesnik Farme. Učesnica je nove sezone Farme.

Poznati.info/Puls

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Gordana Bjelica Biografija

Izvor: Poznati.info, 20.Mar.2013

Gordana Bjelica je srpska glumica rođena 23. oktobra 1959. godine u Obrenovcu. Završila je XII Beogradsku gimnaziju i Akademiju dramskih umetnosti. Učesnica rijalitija Farma. Proslavila se ulogama u filmovima osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka. Široj javnosti je poznata po ulogama sekretarica...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.