Izvor: Blic, 28.Okt.2009, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tihi bunt u „Farmi“

Maja Nikolić je na velikim mukama. Ona je ove nedelje po Piletovoj želji postala gazdarica farme, što je unelo veliku pometnju i konflikte. Naime, Viktorija, Cakana, Marina i Big Mama čvrsto su odlučile da potpuno izbegnu sva zaduženja koja im nova gazdarica nameće.



- Ona je za mene precrtana za sva vremena! Ona za mene ne postoji. Ponašali smo se prema njoj majčinski, pokušavale smo da je vaspitamo, nije vredelo. E, sad neka vidi - likovala je Viktorija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dok su se ostale žene iz klana potpuno složile.

S obzirom na to da njih četiri apsolutno ništa ne žele da rade, sav posao je pao na Bebi Dol, Maju i Sandru, a čak su i muškarci morali da rade u kući. Kuća je zbog toga prljava i zapuštena.

Inače, farmeri su preksinoć dobili nove stanare - Tijanu Dapčević i Marka Đurovskog, a usledio je i nedeljni zadatak tokom kojeg farmeri moraju da međusobno zamene uloge - žene bi trebalo da rade u štali, a muškarci u kući"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.