Teodoru gledate u hit seriji, a malo ko zna da joj je MAJKA ČUVENA GLUMICA: Sećate je se iz PORODIČNOG BLAGA, a bila je i na Farmi

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 08:04

Teodoru gledate u hit seriji, a malo ko zna da joj je MAJKA ČUVENA GLUMICA: Sećate je se iz PORODIČNOG BLAGA, a bila je i na Farmi

Ona se bavi modelingom, ali i glumom.

Glumica Gordana Bjelica igrala je nekoliko popularnih domaćih serija, a publika je najviše pamti kao Bebu, sekretaricu čuvenog Popare u seriji "Srećni ljudi".

Gordanu smo gledali i u serijama "Porodično blago" i "Zvezdara", a pre nekoliko godina bila je i učesnica rijaliti šoua "Farma".

Iako je godinama u javnosti, malo ko zna da Bjelica ima ćerku Teodoru, a ona se bavi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << modelingom, ali i glumom.

Teodora je veliku popularnost stekla ulogom u seriji "Tri muškarca i tetka" u kojoj je čak nekoliko scena zaigrala sa svojom majkom, a važi za pravu lepoticu.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.