Tamara na Farmi otkrila šokantnu Kristijanovu tajnu! VIDEO 18+

Izvor: Svet plus, 29.Dec.2015, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara na Farmi otkrila šokantnu Kristijanovu tajnu! VIDEO 18+

Tamara Đurić šokirala je danas u rijalitiju Farma 6 sve, kada je otkrila tajnu koju joj je poverio Kristijan Golubović.

Naime, klaberka se zaklela u manastir Ostrog i svoje roditelje, da joj je Kristijan ispričao kako je imao seks sa Stanijom na Farmi i da je ona jedna najobičnija vreća za pražnjenje. Iako joj Stanija nije verovala, Tamara je nastavila da se kune i dodala: "Ostroga mi! Kristijan je rekao da je Stanija svršila za dva minuta i da je ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << jedno obično bure za pražnjenje sperme! Ako lažem neka mi roditelji umru u najgorim mukama", pričala je Đurićeva, dok je Tamara u neverici slušala i govorila kako Golubović tako nešto nikada ne bi rekao o njoj.

Tamara: "Ostroga mi! Kristijan je rekao da je Stanija svršila za dva minuta i da je ona jedno obično bure za pražnjenje sperme! Ako lažem neka mi roditelji umru u najgorim mukama!"

Posted by Farma 6 on Tuesday, 29 December 2015
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.