Tamara kuka što se ugojila: Preliva mi se stomak, ovo je strašno!

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2015, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara kuka što se ugojila: Preliva mi se stomak, ovo je strašno!

Izgleda da se Tamara Đurić na “Farmi” ugojila, pa se tim povodom požalila Aci. Ona tvrdi da se ugojila jer se hrani nezdravo i da je zbog toga dobila salo na stomaku.
“Sve se preliva. Ja nikada nisam imala stomak. Nikada za svojih 26 godina nisam imala stomak i sada ga kao imam. Ne razumem. To je od ove hrane. Ovde sam se za 50 dana ugojila. Jedem ćevape za doručak. Ja nikada nisam jela svinjsko meso. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Prvi put sam ovde probala makarone, ovo je strašno”, kukala je Tamara.
“Preliva ti se stomak katastrofa. To je zato što ne treniraš. Kada si napolju durgačije se hraniš i vežbaš”, rekao je Aca.
Tamara je postala još očajnija, pa je ušla u kući i počela da kuka ženskom delu ekipe.
“Ma deset dana neću ništa da jedem. Obrazi su mi haos”, rekla je ona i konstatovala kako je Maja Nikolić smršala od kako je ušla u rijaliti.


#svet
The post Tamara kuka što se ugojila: Preliva mi se stomak, ovo je strašno! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.