Tamara Đurić za novi broj SVETA: Lekari kriju prognoze od mene!

Izvor: Svet, 21.Apr.2017, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Đurić za novi broj SVETA: Lekari kriju prognoze od mene!

Bivša učesnica Farme Tamara Đurić već nekoliko meseci prikovana je za bolnički krevet, i to sve zbog estetske operacije povećanja zadnjice koju je imala u decembru. Tamari je u jednom trenutku i život visio o koncu, a da li će i kakvih posledica biti, lekari ne žele da prognoziraju.
Estetska hirurgija dovela me je u ovo stanje u kom se trenutno nalazim. Nažalost, nisam jedina žrtva nestručnih hirurga i loših materijala sa kojima oni rade. Doktori ne žele da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << prognoziraju šta će biti, ohrabruju me da će brzo biti bolje, ali brzo je relativno vreme. Imam jak organizam, osećam da će se moje telo brzo izboriti sa čim god se borilo”, priča Tamara dok leži na VMA, i dodaje:
“Teško mi je da kažem da sam bila životno ugrožena zbog svog hira. Meni otrcano zvuči, a kamoli nekim hejterima koji pljuju majku što ih je rodila. Ne želim sažaljenje, niti sebe žalim, samo sam ljuta na sebe i toliko besna da me više nije briga šta će biti sa mnom. Žao mi je porodice, posebno roditelja, koji su bili oduševljeni mojom lepotom i harizmom, a sada me gledaju kako grcam od besa i ne mogu da se pomerim”.
OSTATAK TAMARINE ISPOVESTI POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA!
Katarina Lekić
Nikola Tomić
Katarina LekićNikola Tomić
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.