Izvor: Press, 04.Jan.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA U PORODICI SRPSKOG PEVAČA: Otac bivšeg učesnika rijalitija preminuo od opake bolesti (FOTO)

Na samom početku 2019. godine izgubio je člana porodice.
Otac poznatog pevača i bivšeg učesnika rijalitija ''Farma'' Marka Stojkovića, poznatog pod pseudonimom MC StojanMiroslav Stojković preminuo je 1. januara, na samom početku 2019. godine. 




Naime, pevačev otac se već >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << neko vreme borio sa opakom bolešću, a zdravstveno stanje mu se pogoršalo u decebru 2018. godine kad je primljen u KBC Zemun sa dijagnozom mijelodisplastičnog sindroma. Inače, to je bolest koja se javlja zbog nepravilne funkcije koštane srži zbog čega je redovno primao trasfuziju krvi.




Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Tužno: Poslednja prepiska MC Stojana sa ocem!

Izvor: Svet, 05.Jan.2019, 12:37

Popularni pevač Marko Stojković poznatiji kao MC Stojan početkom ove godine susreo se sa velikim porodičnim gubitkom. Naime, Stojanov otac Miroslav Stojković prvi dan 2019. godine izgubio je borbu sa opakom bolešću i sahranjen 3. januara u Lučanima.. Stojan je svojevremeno govorio da su mu roditelji...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.