Svađe ne prestaju: Tamara: Indijanac, idi u zatvor, ne blamiraj se! Kristijan: Živa si zato što sam ja tako naredio!

Izvor: Scandal.rs, 17.Jan.2016, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svađe ne prestaju: Tamara: Indijanac, idi u zatvor, ne blamiraj se! Kristijan: Živa si zato što sam ja tako naredio!

Sukob između Tamare Đurić i Kristijana Golubovića se nastavlja.

Klaberka i žestoki momak su se svađali tokom trajanja “Farme”, a od kako se rijaltii završio prepucavanje se nastavilo na društvenim mrežama.

Njih dvoje svakodnevno upućuju uvrede jedno drugom, a jedna od poslednjih je kada je Tamara na svom Fejsbuku napisala kako se Kristijan blamira gostujuću u raznim emisijama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<

Ovaj indijanac će na kraju da ide i kod Žike u Šarenicu da bi izbegao zatvor. Idi bre tele u zatvor ne blamiraj se… Kontam da si dobio za 15 grama 15 godina ali ko ti je kriv kad si indijanac… Ne kukaj ko neka baba Persa nego idi odleži to sto treba, Cavo“, napisala je Đurićeva a onda je dodala kako je Kristijan podseća na malog Džoa Daltona koji pokušava da izbegne zatvor.

Golubović je, takođe iskoristio svoj profil da bi odgovorio na Tamarine uvrede, gde je žestoko opleo po klaberki, prenosi kurir.rs

“Došla iz pi*kovca jer se presitila šiptarskih ku*čeva pa bi malo da porba sr(b)ske kobasice… Pa umesto Beograda, promašila ga je za nekih dobrih desetinak kilometara tamo gde ja obično takve kao ona obavestim da radim na pijaci i da ću im pokloniti džak kormpira… Da li je to ona Tamarica moraluša silikonuša (sva veštačka) koja se je*ucka sa pastama: špagetom, lazanjom i makaronom… Ka*ucka sa Radetom Lazićem avom, trt*cka sa Milošem, vaćari sa klasičnim homoseksualcem Vladom Stanojevićem, je*enediše i javno žvalalvi sa Acom Živanovićem četnikom ili je to ona Tašana koju svako može da naruči telefonom za privatne porno usluge?

Ja tvrdim da je Tamara Đurić zvana “Ganga” zdrava i živa samo zato što sam ja naredio svima koji me obožavaju da ne smeju da je ni taknu a kamoli urade sve ono što zaslužuje zbog svog prljavog i brzog jezika...”, samo je deo Kristijanovog odgovora koji je uputio Tamari.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.