Stinijine sluge su Aki i Ljuba

Izvor: Blic, 04.Jun.2013, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stinijine sluge su Aki i Ljuba

Gazdarica Stanija Dobrojević za svoje sluge postavila je Akija i Ljubu Pantović.

Kao razlog zbog kojih je prvenstveno izabrala ovo dvoje za sluge je to što ne želi da nominuje starije ljude na Farmi. Aki je nominovan jer, kako Stanija kaže, ona oseća da je on ne voli.

Ljubu je izabrala jer, kako navodi, mora da ima jednog ženskog slugu. Istovremeno, Stanija i Danijel su kažnjeni honorarom za nedelju dana jer su pričali sa Filipom Panajotovićem koji je bio u izolaciji.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanijine sluge su Aki i Ljuba

Izvor: Blic, 04.Jun.2013

Gazdarica Stanija Dobrojević za svoje sluge postavila je Akija i Ljubu Pantović...Kao razlog zbog kojih je prvenstveno izabrala ovo dvoje za sluge je to što ne želi da nominuje starije ljude na Farmi. Aki je nominovan jer, kako Stanija kaže, ona oseća da je on ne voli...Ljubu je izabrala jer, kako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.