Stiglo pismo od zadruge: Da li se Balerina vraća na “Farmu”? (video)

Izvor: Scandal.rs, 31.Okt.2015, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiglo pismo od zadruge: Da li se Balerina vraća na “Farmu”? (video)

Jelena Milošević je posle sinoćnjeg incidenta na žurki napustila “Farmu”, budući da je zadobila telesne povrede.

Naime, polomljen joj je nos i ukazana lekarska pomoć, a zadruga je večeras poslala pismo farmerima u kom ih je obavestila o Jeleninom trenutnom stanju i tome da li će se vratiti u rijaliti.

“U kupatilu, nažalost, ne postoje kamere i zadruga i gledaoci nisu bili u prilici da >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << vide šta se sinoć desilo. Prema Jeleninim rečima, ona se okliznula i pala”, stajalo je u pismu koje je čitao Kristijan, a onda je dodao kako balerina laže.

Pogledajte kompletan video, u kom je obrazloženo kada će i da li će se balerina vratiti na imanje:
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Stiglo pismo od Zadruge: Da li se Balerina vraća na “Farmu”? (video)

Izvor: Svet, 31.Okt.2015

Jelena Milošević je posle sinoćnjeg incidenta na žurki napustila “Farmu”, budući da je zadobila telesne povrede.. Naime, polomljen joj je nos i ukazana lekarska pomoć, a zadruga je večeras poslala pismo farmerima u kom ih je obavestila o Jeleninom trenutnom stanju i tome da li će se vratiti...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.