Stefan Despotović izbačen sa Farme

Izvor: Blic, 08.Mar.2016, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Despotović izbačen sa "Farme"

Bodibilder Stefan Despotović Despot izbačen je iz rijalitija "Farma".

Ubedljivu pobedu u areni odnela je igračica Goga Aleksić, koja je dala najviše tačnih odgovora tokom igre znanja, nakon čega su joj bili duplirani glasovi.

Drugo mesto zauzela je pevačica Saška Karan, dok je izbačeni Stefan Despotović, dobio samo nekoliko procenata glasova manje od drugoplasirane.

Takođe, od večeras imanje u Lisoviću biće bogatije za još dva člana, a farmeri tek treba da upoznaju Lepog Miću i Jelenu Milošević Balerinu.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stefan Despotović izbačen sa "Farme", Lepi Mića i Balerina stigli na imanje

Izvor: Blic, 08.Mar.2016

Bodibilder Stefan Despotović Despot izbačen je iz rijalitija "Farma"...Ubedljivu pobedu u areni odnela je igračica Goga Aleksić, koja je dala najviše tačnih odgovora tokom igre znanja, nakon čega su joj bili duplirani glasovi...Drugo mesto zauzela je pevačica Saška Karan, dok je izbačeni Stefan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.