Starleta se zaklela: Kad izađem iz Farme neću se slikati gola!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Dec.2015, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starleta se zaklela: Kad izađem iz Farme neću se slikati gola!

Nakon što izađe iz rijalitija, Dobrojevićeva se više neće slikati gola, neće davati intervjue i neće se pojavljivati na gradskim dešavanjima.

Novosadska starleta rešila je da stavi tačku na svoje primarno zanimanje. Kako kaže, ona je izmislila pojam starlete u Srbiji, a sad je došlo vreme da se kao začetnica tog pravca i povuče.

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje verovatno neće moći da isplati Stanijinu penziju za sve ove godine mukotrpnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rada, ali starleta kaže da će od poštenog života jednog školovanog građanina Srbije moći da živi.

- Prestanite, bre, više da me nazivate starletom. Je li to jedini način da me uvredite? E, pa ja nisam starleta. Ja sam akademski građanin. Ja sam neko ko je završio fakultet. To što sam započela jedan pravac u Srbiji ne znači da ću do kraja života biti starleta - urlala je Stanija na ukućane.

Uprkos tome što je ponosno isticala svoje primarno zanimanje, krasila naslovne strane, promovisala sve i svašta na račun toga što je starleta, čini se da je i Staniji dojadilo da bude žena bez zanimanja.

- Posle ovog rijalitija se povlačim iz javnog života. Obećala sam mojima. Ovo je moj poslednji projekat. Dosta mi je eksponiranja. Posvetiću se nekim bitnijim i ozbiljnijim stvarima - rekla je Dobrojevićeva.

Starleta tvrdi da će svoje grehe okajati kada se rijaliti "Farma" završi, ali da joj najteže pada to što njena majka više nema razumevanja za njenu želju da bude slavna i poznata.

- Oduvek je to teško podnosila. Žao mi je što sam sve ovo njoj priredila, ali rešiću sve kada izađem odavde - ispričala je starleta.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.