Stanija za STAR: Od sinoć se čujem sa Kristijanom, sve smo se dogovorili oko para!

Izvor: Svet, 03.Feb.2016, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija za STAR: Od sinoć se čujem sa Kristijanom, sve smo se dogovorili oko para!

Od kada je sinoć izašao iz pritvora, Kristijan se više puta čuo sa Stanijom i već su se dogovorili oko isplate novca koji mu je Stanija obećala od osvojene nagrade na Farmi, što nam je sama potvrdila.
“Više puta smo se čuli od sinoć i verovatno ćemo se i videti večeras. Sve smo se dogovorili oko para koje sam mu obećala od pobede na Farmi, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << on dobro zna da sam ja dobila samo deo novca, te da će mi veći deo tek biti isplaćen. Ja ću ispuniti obećanje koje sam mu dala, ali je on otišao u pritvor iznenada i samo jedan dan nakon sto sam dobila deo para, pa nismo mogli ni da se čujemo, ni da se vidimo kako bismo pričali o tome”, kaže Stanija za Star i dodaje da je mnogo srećna što će se konačno videti sa Kikijem.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.