Stanija puna iznenađenja: Udajem se na jesen i postajem pevačica!

Izvor: Scandal.rs, 09.Jun.2016, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija puna iznenađenja: Udajem se na jesen i postajem pevačica!

Stanija Dobrojević trenutno se nalazi u Beogradu, gde odmara od poslovnih obaveza koje je očekuju u Americi.

Pobednica Farme 6 nedavno je boravila u Dominikanskoj Republici, a tom prilikom pokazala je i da je zaljubljena, te da je našla čoveka svog života, a SCANDAL! je prvi pisao i da se verila na svoj 31. rođendan.

“Istina je da sam verena, a venčanje će biti na jesen“, rekla je misteriozno Dobrojevićeva za pink.rs.

Stanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je odlučila i da postane pevačica,

“Marina Tucaković je radila tekst koji me potpuno opisuje. Pesma govori o najvećoj zavodnici i posvećena je nekom posebnom”, rekla je Dobrojevićeva za portal pink.rs.

Kako smo u poslednje vreme bili svedoci sve većeg nasilja nad ženama, novinari su upitali starletu i buduću pevačicu da li je bila u sličnoj situaciji.

“Nikada me partner nije fizički napao, ali dešavalo mi se da jedva psihički izađem iz nekih veza”, objasnila je Dobrojevićeva.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.