Stanija iskreno: Ne bih se slikala gola da mi je otac živ!

Izvor: Svet plus, 10.Jan.2016, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija iskreno: Ne bih se slikala gola da mi je otac živ!

Stanija Dobrojević bila je gost u emsiji Farma - Narod pita, gde je otvoreno pričala o sebi i svom učesšću u rijalitiju Farma.

Naime, Stanija Dobrojević juče je gostovala u emisiji Farma - Narod pita gde je u razgovoru sa gledaocima i Dušicom Jakovljević otkrila mnoge detalje sa Farme, ali i iz svog privatnog života. Stanija je otkrila da je slobodna >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << devojka i da više nikada ne bi ušla u rijaliti sličnog formata. ''Možda bih učestvovala ponovo u Survajevru, ali u nekom formatu poput Farme, ne'', iskrena je bila Dobrojevićeva.

Takođe, ona je istakla da je popularnost stekla golišavim selfi fotografijama i sličnim naslovnicama za muške magazine, a potom dodala da tako nešto ne bi radila da joj je otac  živ. ''Nažalost, sudbina mi je takva da nemam oca. Da je on živ sigurno mi ne bi palo na pamet da pravim golišave selfije'', ispričala je Stanija. U emisiji, mnogi gledaoci su joj prožili podršku, dok su drugi smatrali da nije zaslužila pobedu. Pobednica je svaki komentar ispratila osmehom i pozdravila gledaoce.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Stanija Dobrojević: Ne bih se slikala gola da mi je otac živ

Izvor: Blic, 10.Jan.2016

Nakon pobede u rijalitiju "Farma 6", Stanija Dobrojević gostovala je u emisiji "Farma-Narod pita", te je u istoj otkrila da li ima dečka, u kom ćemo je narednom rijalitiju gledati, i zbog kog se nikada ne bi slikala obnažena...Na pitanje voditeljke u kom rijalitiju bi učestvovala, starleta je odgovorila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.