Izvor: Mondo, 09.Jun.2016, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija i Kristijan: Rat se nastavlja!

Stanija Dobrojević je saznala da Kristijan Golubović u zatvoru piše biografiju, u kojoj će, između ostalog, opisati seks koji je imao sa starletom u rijalitiju Farma.

  Golubović trenutno služi kaznu u požarevačkom zatvoru Zabela, gde mu je ostalo još četiri godine robije, pa je rešio da napiše biografiju dok boravi u zatvoru, piše "Kurir".

On će između ostalog pisati o odnosu sa Legijom, Arkanom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Dušanom Spasojevićem, Andrijom Draškovićem, Aleksandrom Kneževićem Kneletom i ostalim žestokim momcima

Takođe, bivši farmer planira da piše i o doživljajima sa Farme, a poseban deo posvetiće Staniji i Balerini.

Čim je ovo čula, Dobrojevićeva se oglasila na Twitteru.

"Kad si pola života u zatvoru, mašta radi svašta. Seks fantazije... Oh, srce moje!", napisala je starleta, aludirajući na to da između nje i Kristijana nije bilo seksa.

Šta vi mislite?

Kad si pola zivota u zatvoru, masta radi svasta #SexFantazije Oh, srce moje!

— Stanija Dobrojevic (@Stanija) June 7, 2016

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.