Stanija: Seks sa Filipom je potpuni promašaj!

Izvor: Svet, 27.Sep.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija: Seks sa Filipom je potpuni promašaj!

Stanija Dobrojević boravi u jednom hotelu u centru grada u apartmanu od 52 kvadrata i kako se osamila sa Kristijanom dohvatili su se intimnijih tema!
Golubović je pitao:
“Kakav ti je seks bio sa Filipom?”
“Pa da ti kažem, jedva sam čekala da izađem sa “Farme” da vidim kakav će seks biti sa Filipom. I kada se desilo, plakala sam za bivšim dečkom, a on me tešio. Seks je bio potpuni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << promašaj”, rekla je Stanija.
Ona je rekla i da je Šareni gledao rijaliti sa njenom majkom i mislila je da je zadatak, a na to je Kristijan rekao:
“Mama Stanija, ne brinite ja jebem dobro!”
Stanija je detalje rasikida i seksa sa Filipom napisala u pismu koje je poslala svom dečku u zatvor pre ulaska na Farmu što je SCANDAL! objavio.
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Stanija: Plakala sam dok sam imala seks sa Filipom

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2015, 18:31

Starleta Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović zajedno su se obreli u hotelskoj sobi gde su jedno drugom ispričali mnoge tajne iz svojih života...Golubović je insistirao da mu Stanija kaže da li je imala seks sa ženom. Ona se femkala da mu kaže da li je nešto uopšte bilo. "Ja sam se samo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.