Stalone: Rambo će umreti herojskom smrću!

Izvor: Blic, 01.Maj.2012, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stalone: Rambo će umreti herojskom smrću!

Peti put će se slavni glumac Silvester Stallone pojaviti u ulozi Ramba, koja mu je donela svetsku slavu. Staloneov omiljeni lik Rambo odlazi u legendu kao heroj

Akcioni glumac je poslednji put igrao najpoznatijeg vijetnamskog veterana 2008. godine. Stalone je nedavno otkrio kako piše scenario za poslednje poglavlje priče o Rambu i sprema mu oproštaj kakav taj kultni lik zaslužuje.

- Znam da moram da ispričam još jednu priču o Rambu. On mora doći do trenutka u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svom životu kada shvata kakva je zapravo njegova sudbina. Rambova sudbina nije rad na nekoj farmi ili budističkom hramu i nikako nije nejasna. On mora da ode na herojski način, a ja upravo radim na tom scenariju - izjavio je šezdesetpetogodišnji glumac.

Povezane vesti: Atletičari na snimanju filma "Montevideo, bog te video" Uskoro film "Vesele sedamdesete"? Lejdi Gaga i Džastin Biber kao vanzemaljci u filmu "Ljudi u crnom 3" Mena Suvari: Brak nije za mene Džesika Simpson: Rađala sam u ogrtaču od leopardove kože
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.