Spekuliše se o ulasku Kristijana Golubovića u Zadrugu 3, a evo kako izgleda njegova SUPRUGA koja ga čeka da izađe iz zatvora!

Izvor: Press, 26.Avg.2019, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spekuliše se o ulasku Kristijana Golubovića u Zadrugu 3, a evo kako izgleda njegova SUPRUGA koja ga čeka da izađe iz zatvora!

Iz godine u godinu, tačnije iz sezone u sezonu, rijalitija "Zadruga", u domaćim medijima se spekuliše o tome da li će se ovoga puta na imanju u Šimanovcima naći Kristijan Golubović.
Foto:puls
Podsetimo, on je već privukao veliku medijsku pažnju učešćem u jednoj od sezona "Farme", dok se pravo iz zatvorske ćelije uključio u "Zadrugu 2" >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ne bi li poslao poruke Staniji Dobrojević i Vladimiru Tomoviću.
U proteklih nekoliko dana je nekolicina domaćih medija prenela vest o tome da Kristijan pregovara sa produkcijom "Zadruge 3" da se ovoga puta konačno nađe pred kamerama rijalitija ne bi li pred celom nacijom raščistio račune sa Dobrojevićevom i Tomovićem.
Kristijan Golubović • RAS / RAS Srbija
Još uvek nije stigla zvanična potvrda ili demant ove vesti, ali svakako se da pretpostaviti da se ovome protivi Golubovićeva supruga Ivana Veljković, koja bi verovatno teško podnela da joj ponovo bude uskraćeno vreme uz njenog dragog čim napusti zatvor.
Podsetimo, par ima ćerkicu Veru, a kako sama Ivana izgleda možete pogledati u galeriji u nastavku ovog teksta.

Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Mitrović otkrio sve detalje Zadruge 3! Evo šta nas čeka u septembru!

Izvor: Svet, 26.Avg.2019

Rijaliti zadruga je u prethodne dve godine oborio sve rekorde gledanost. za to se posebno starao veliki šef Željko Mitrović, koji je iz godine u godinu ulagao u luksuzno imanje i radio na njegovom estetsko tehničkom usavršavanju.. Ovoga puta, on se uključio direktno iz Zadruge, kako bi proverio...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.