Simonida vanredno izbačena sa farme

Izvor: Poznati.info, 17.Dec.2013, 02:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simonida vanredno izbačena sa farme

Simonida Ačević napustila je imanje u Lisoviću posle 108 dana boravka. Zadruga je rešila da iznenadi farmere vanrednim izbacivanjem, pa je Simonida bila ta koja je ispala po glasovima publike. Farmeri su je ispratili u suzama, a ona je ispadanje prihvatila prilično smireno.

”Imam pesmu koja se zove teretana, a nakon toga nešto ne očekivano. Planirala sam da stavim mog cimera Vukotu u spot, ali plašim se da je jako skup. Ivan je neko sa kim ću nastaviti prijateljstvo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Pljuvao me je dva meseca, a onda mi je priznao da sam jedna divna žena. Ma, družiću se sa svima. Ne verujem da ću se jedino družiti sa Edinom i sa Jelenom” – priznala je Simonida.

Autor: Goran, Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.