Šikica napustila Farmu

Izvor: Poznati.info, 27.Sep.2010, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šikica napustila Farmu


Drugi farmer koji je napustio imanje u Lisovićima je Snežana Jovanović Šikica koja je osvojila 23% glasova, nasuprot 29% glasova koliko je imala Katarina Živković. Milan Paroški je osvojio najviše glasova i takođe je odgovorio na najviše pitanja koja je postavljao voditelj Ognjen Amidžić. Šikica nije odgovorila ni na jedno pitanje, verovatno želeći da što pre napusti Farmu.
Podsetićemo vas, prošle nedelje je 'Farmu' prva napustila manekenka Sanja Radinović, a koga je Šikica izabrala za novog gazdu otkrićemo već sutra.
Slične, interesantne...

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farma 3: novo izbacivanje!

Izvor: Tracara.com, 26.Sep.2010, 23:59

U duelu znanja u rijaliti programu Farma, borili su se Milan Paroški, Katarina Živković i Snežana Jovanović Šikica. Ko je odneo pobedu, a ko je izbačen sa Farme?

Nastavak na Tracara.com...

IZBAČENA ŠIKICA!

Izvor: Kurir, 27.Sep.2010

Snežana Jovanović Šikica je druga takmičarka koja je sinoć izbačena sa Farme. Folk pevačica je u direktnom duelu s političarem Milanom Paroškim i „Zvezdom Granda“ Katarinom Živković osvojila najmanje glasova publike, pa je morala da spakuje stvari i napusti seosko imanje u Lisoviću...-...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.