Sestra Tamare Đurić: Ona će ostaviti Acu čim izađe sa “Farme”, čeka je Makarona

Izvor: 011vodič.com, 03.Nov.2015, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestra Tamare Đurić: Ona će ostaviti Acu čim izađe sa “Farme”, čeka je Makarona

U toku je izbacivanje sa “Farme”. Aleksandra, sestra Tamare Đurić  je u studiju.
“Tamara se ponaša kao i inače, kako se inače ponaša. Ona je dobar čovek i dobar prijatelj. Ako joj se neko suprotstavi, ona će uzvratiti”, rekla je Tamarina sestra.
Ona nije želela previše da komentariše Tamarin i Kristijanov odnos, samo je rekla da je njena sestra verbalno jača od Golubovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kao i da se on ne ponaša kao džentlmen.
“Tamara mu smeta jer ima svoj stav i svoja je. Ima neke svoje prijatelje koji joj odgovaraju. Ne beži ni od čega i neće da se povinuje nekome”, smatra Đurićeva.
Sestra je rekla da je Vlada pravi prijatelj Tamari.
“Tamara i Miloš su super drugari, a to veče ne bih komentarisala. Nikad sestru nisam videla tako”, rekla je.
“Mislim da se ne trudi da ih zavede Tamara. Oni sami padnu na njen šarm, ponašanje, izgled. Ona nikoga ne može sad da natera da rade nešto što neće”, objasnila je Aleksandra.
Tamarina sestra je rekla da ju je dečko dovezao.
“Podržava je u potpunosti. Ona je ušla da se igra, nije ušla da pobedi. Stoji iza svojih reči.”
“Mislim da Tamara Acu gotivi i vidim da joj prija Acino društvo. Ne mogu da tvrdim šta je njoj u glavi, ali mislim da joj je super sa njim. Kad bude izašla, mislim da će je sačekati Dejan. Prati on sve, uvek”, rekla je Aleksandra.
Smatra da se njeno ponašanje neće promeniti i dalje i da će se isto ponašati i dalje.



#svet
The post Sestra Tamare Đurić: Ona će ostaviti Acu čim izađe sa “Farme”, čeka je Makarona appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.