Semir Džaković večeras ulazi na Farmu: Gabrijela je razočarla mnoge, bolje joj je da bude fina! VIDEO

Izvor: Svet plus, 19.Okt.2015, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Semir Džaković večeras ulazi na Farmu: Gabrijela je razočarla mnoge, bolje joj je da bude fina! VIDEO

Semir Džaković večeras će ući u rijaliti Farma 6. Iako mnoge zanima kako će izgledati njegov susret sa Gabrijelom Pejčev, mladi i takentovani pevač za naš portal kaže da on isključivo na imanje ulazi kako bi promovisao sebe.

Iako je Gabrijela Pejčev na samom ulasku u Farmu izjavila kako je veoma zaljubljena i kako ljubav na imanju ne može da joj se dogodi, posle samo nekoliko dana zbližila se sa Radetom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Lazićem, sa kojim je trenutno nerazdvojna. Semir Džaković sa kojim je Gabi i pre Farme bila u vezi za naš portal otkriva, da ga njeno ponašanje uopšte ne zanima, te da na imanje ulazi isključivo radi svoje promocije.

"Nije me izenadilo Gabrijelino ponašanje, iako je mnoge razočarala. Na Farmu ulazim kako bi u najboljem svetlu ispromovisao sebe, a ona ukoliko bude fina, ja ću ćutati, ali ukoliko počne da me napada, otkriću mnoge stvari koje znam o njoj iz spoljnog sveta", kaže Semir za Svet Plus. Iako ovih dana nije imao tremu od ulaska, Semira je malo uhvatila nervoza, jer će po prvi put biti tako dugo odvojen od svoje porodice. Iako se ne razume u seoske poslove, ne plaši se rada, a što se tiče odnosa sa ostalim farmerima, veruje da će se dobro uklopiti:

"Ulazim da ispromovišem sebe, tako da od mene možete da očekujete da ću po ceo dan i u svakoj situaciji da pevam", zaključio je Džaković pred ulazak na imanje u Lisoviću.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Semir Džanković večeras ulazi na Farmu: Gabrijela je razočarla mnoge, bolje joj je da bude fina! VIDEO

Izvor: Svet plus, 19.Okt.2015

Semir Džanković večeras će ući u rijaliti Farma 6. Iako mnoge zanima kako će izgledati njegov susret sa Gabrijelom Pejčev, mladi i takentovani pevač za naš portal kaže da on isključivo na imanje ulazi kako bi promovisao sebe...Iako je Gabrijela Pejčev na samom ulasku u Farmu izjavila kako...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.