Seksi Sandra bi seks na Farmi!

Izvor: Poznati.info, 21.Mar.2013, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi Sandra bi seks na Farmi!

Desetak dana pre rijalitija, tačnije kad je potpisala ugovor, ona je istraživala i na sve načine se trudila da sazna ko će još učestvovati, a sve u nameri da sklopi pakt i dogovor o fingiranoj romansi

 
Sandra Valterović, alijas Seksi Sandra, čvrsto je odlučila da učešće na „Farmi“ iskoristi za svoju maksimalnu promociju.
- Desetak dana pre rijalitija, tačnije kad je potpisala ugovor, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ona je istraživala i na sve načine se trudila da sazna ko će još učestvovati, a sve u nameri da sklopi pakt i dogovor o fingiranoj romansi.
Podsećamo, romanse su uvek takmičarima donosile najviše publiciteta, što se najbolje videlo na primeru Katarine Živković i Baneta Jankovića. Međutim, Sandra je odlučila da bude još ekstremnija i bez i jedne kočnice, pa čak i da ima seks na imanju – priča nam izvor blizak pevačici i dodaje:
- Neposredno pred ulazak videla se s nekoliko muških učesnika. Da li je neko od njih pristao na izrežirani seks, ostaje nam samo da sačekamo i vidimo.
 
Izvor: Kurir
Slične, interesantne temeSandra Valterović – Seksi Sandra Biografija
Gola Seksi Sandra na snimanju spota!
Sexy Sandra po plaži landra
Seksi Sandra ovlažila!

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.